Stoutecross.nl

De Stoute Cross: spektakel verzekerd!

Motorsport als bedrijfsuitje

Posted by on apr 21, 2022

Motorsport als bedrijfsuitje

Het is alweer even geleden dat er een bedrijfsuitje heeft plaatsgevonden, dus het wordt weer tijd! Wat het erg goed lijkt te doen is voor motorsport te kiezen als bedrijfsuitje.

Kartbaan competitie

Een zeer populair uitje waarbij je elkaar uitdaagt in een competitie strijd. Wie haalt de meeste manoeuvres uit op de baan en wie is de snelste van jouw team? De fanatiekelingen in het team laten zich al snel zien in deze spannende race. Als een heuse Max Verstappen knallen ze de baan over voor die felbegeerde cup. Wie wil die nu niet op zijn bureau in Coworking Space Amsterdam hebben staan?

Formule 1

Wil je een stapje verder gaan dan de kartbaan? Dat kan prima op het circuit van Zandvoort.

Stel je eens voor, een geweldig kwartaal afgesloten in Coworking Space Amsterdam. Jouw bedrijf heeft juist voor Coworking Space Amsterdam gekozen, omdat een prettige werkomgeving bijdraagt aan de prestaties van het team.

Wetenschappelijk is bewezen dat in een prettige werkomgeving waar effici├źnt gewerkt kan worden de medewerkers een stuk productiever zijn. Coworking Space Amsterdam biedt prachtige kantoren en locaties met diverse gemakken voorzien, zoals prettige werkplekken met comfortabele zitjes, praktische vergaderzalen met prachtig uitzicht, luxe keukentjes met een kwaliteit koffieapparaat want aan goede koffie mag het uiteraard niet ontbreken.

Kortom je medewerkers hebben het erg naar hun zin en dit heeft inderdaad zijn vruchten afgeworpen. Dus als verrassing heb je dit jaar een wel heel exclusief bedrijfsuitje bedacht. Ook de centrale ligging komt nu extra van pas want vanuit je Coworking Space in hartje Amsterdam gaan jullie met de trein naar Zandvoort om daar de kick van Formule 1 racen echt te gaan beleven.

Circuit in Zandvoort

Op het Formule 1 circuit zijn diverse mogelijkheden. Je kunt als een echte Max Verstappen gaan racen op de track zelf. Vind je dat nog een beetje teveel van het goede, misschien krijg je dan de smaak flink te pakken met een realistische Formule 1 simulatie. Of je onderwerpt jouw personeel aan een pitstop challenge waarbij ze mogen gaan concurreren welke team het snelste een band heeft verwisseld.

Formule 1 kennis

In een rondleiding kunnen je medewerkers zich flink verdiepen in de rijke historie van dit racecircuit om vervolgens de uitdaging aan te gaan en je Formule 1 kennis eens flink te laten testen in een Formule 1 quiz.

Op zijn best presteren

Als florerend bedrijf wil je natuurlijk dat je mensen op zijn best presteren. Algemeen bekend is dat teambuilding en een prettige werkomgeving, zoals Coworking Amsterdam, bijdraagt aan een optimaal presterende afdeling. Van optimaal presteren weten ze in de motorsport ook alles van.

In de omgeving Nunspeet bijvoorbeeld zijn er diverse gave evenementen en spektakels te beleven. Van stunt rijden op crossmotoren tot tractor wedstrijden waar iedereen op zijn best wil presteren.

Harmony