Stoutecross.nl

De Stoute Cross: spektakel verzekerd!

Nix Mut, Alles Mag – Een keer per jaar alle remmen lossssss!

Posted by on sep 28, 2020

Nix Mut, Alles Mag – Een keer per jaar alle remmen lossssss!

De bekende slogan van de Stoute Cross ‘Nix Mut, Alles Mag!’ vertelt precies wat er op de Stoute Cross allemaal te beleven viel. Inderdaad kreeg elk gemotoriseerd voertuig de kans om aan deze cross deel te nemen!

Het hele gebeuren werd omwille van de veiligheid opgedeeld in verschillende klassen. Zo bestonden er afzonderlijke parcours voor crossmotoren, quads, zijspancrossers, bromfietsen en auto’s die eventueel omgebouwd waren of geheel eigen constructies representeerden.

Een groot spektakel

Het hele evenement was eigenlijk een groot spektakel. Bezoekers konden genieten van allerlei shows zoals demonstraties met monstertrucks, een Amerikaanse schoolbus met een mega straalmotor en nog vele andere bijzondere en niet-alledaagse voertuigen. Daarnaast werden er ook trekkertrek-wedstrijden gehouden en vooral dit spektakel kon altijd rekenen op heel veel belangstelling. Wie niet officieel aan de wedstrijd deel kon nemen, kreeg bovendien altijd de kans om gratis rond te rijden op de aanwezige mini-banen.

Bezoekers die honger en dorst kregen konden terecht bij een van de vele ‘food & drink’ stands. Voor wie genoeg had gekregen van al dat motorgeweld kon de optredens van de verschillende muziekbands bijwonen. De Stoute Cross was zoveel meer dan alleen maar een motorwedstrijd, het was een heus festival waar zowel groot en klein van konden genieten.

Harmony